Latvija

Masāžas pistole 8 uzgaļi (P23642)

20.60 €

  • Stāvoklis Jauns
Rīga

Masāžas pistole 8 uzgaļi (P23642)

SPĒCĪGS MODELIS - Tas nodrošina iespēju nepārtraukti strādāt līdz pat 4 stundām pēc vienas uzlādes. Tāpēc tā efektivitāte ir ļoti augstā līmenī! Parūpējies par pareizu muskuļu atjaunošanos! Pistole ļaus masēt mājās, bez nepieciešamības pastāvīgi apmeklēt fizioterapeitu, kas ir ļoti dārgi! Ierīce atvieglos muskuļu sāpes, stīvumu un sāpes.

6 MASĀŽAS INTENSITĀTES LĪMEŅI - vibrācijas pistolei ir 6 masāžas intensitātes pakāpes! Tas ir liels diapazons, kas ļauj individuāli pielāgot ātrumu muskuļiem, uz kuriem tas tiks izmantots. Intensitāti var redzēt uz LED darba indikatora un mainīt, izmantojot jutīgu pogu. Vienkārši pieskarieties tai maigi – jums nav jāpiespiež, lai mainītu režīmu.

8 MAINĪGI UZGAĻI - katrai muskuļu grupai ir nepieciešami atbilstoši stimuli, un, pateicoties 8 dažādiem uzgaļiem, ir iespējams strādāt ar daudziem muskuļiem, pat tiem, kuriem ir grūti piekļūt. Komplektā ir tādi uzgaļi kā: apaļš, plakans, lode un dakša – sīkāku aprakstu, kur tos izmantot, var atrast zemāk aprakstā. Pistole izgatavota no vislabākās kvalitātes materiāliem, lieliski iederas rokā, vieta, kur to turam, ir pārklāta ar pretslīdes konstrukciju, kas neļauj tai paslīdēt procedūras laikā. no plaukstas.

KOFERIS - komplekts ir iepakots praktiskā koferī ar rokturi, iekšpusē ir ieliktnis ar speciālu reljefu katram komplekta elementam. No otras puses, ir tīkla nodalījums, kurā varēsiet iepakot, piemēram. izglītojoši materiāli. Čemodāns ļaus komplektu paņemt līdzi ceļojumā, un mobilajiem fizioterapeitiem to būs ērti transportēt.

SPECIFIKĀCIJAS:
melna krāsa
materiāls: ABS, pārējie: silikons + 8 masāžas uzgaļi ABS + silikons + EVA putas + poliestera soma + ABS + korpusa materiāls: EVA putas, pārējie: poliesters + neilons + gumija + dzelzs
jauda: 35 W
motora nominālais spriegums: 24 V DC
akumulatora tips: litija akumulators (Li-lon)
ietilpība: 1500 mah
uzlādes laiks: 150 min
darba laiks: līdz 4 stundām
svārstību frekvences regulēšana 2200-3200 apgr./min
izmēri: 23 x 6 x 19 cm
komplekta svars: 0,897 kg
svars ar iepakojumu: 1,359 kg

KOMPLEKTĀ
masāžas pistole
USB uzlādes kabelis
8 uzgaļi izgatavoti no kvalitatīvas plastmasas, papildus apaļais gals ir pārklāts ar putām
koferis
maiss uzgaļiem

Sludinājuma numurs: 12862706

138 (+1 šodien)
Pievienots: 09.08.2024 16:25
Paziņojums par pārkāpumu